Medarbejdere

Vil du have en professionel og hyggelig oplevelse, så er du altid velkommen hos Frisør Nadja Holst. Vi er fem medarbejdere, der alle er passionerede omkring frisørfaget, og som møder glade ind på arbejde hver eneste dag med målet om at skabe gode oplevelser for vores kunder. Vi sætter alle en ære i at skabe unikke resultater, hvor form og farve passer til den enkelte. Du kan lære os lidt bedre at kende her.

Sabrine

Jeg startede som elev hos Frisør Nadja Holst tilbage i oktober 2017, og da jeg blev udlært i januar 2020, blev jeg fastansat her. Booker du en tid hos mig, så får du en sød og engageret frisør, som holder af en god snak. Jeg kan lide at lave det hele, og jeg er altid frisk på en udfordring. Skal der ske noget nyt, er du derfor også altid velkommen til at komme til mig, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

Signe

Jeg har stået i lære hos Kofoed Intercoiffure, hvor jeg blev udlært i foråret 2009. Siden har jeg blandt andet være selvstændig i fire år, inden jeg startede hos Frisør Nadja Holst i februar 2020. Jeg dækker alt inden for frisørfaget, og du kan trygt lægge dit hår i mine hænder. Jeg er især klippeteknisk dygtig, og jeg sætter en ære i at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

Nadja

Jeg startede som frisør tilbage i 2010, og i 2016 fik jeg lyst til at starte mit eget, hvilket resulterede i frisørsalonen Nadja Holst. D. 1. november 2019 flyttede vi ind i de fine lokaler her i Kongensgade, hvor salonen er i dag. Som du kan se, er vi helt almindelige mennesker, som gør vores bedste hver eneste dag, så hvis du vil have en professionel, personlig, sjov og ikke mindst hyggelig oplevelse, så skal du komme til os.

Natacha

Som andetårselev hos Nadja Holst lærer jeg hver dag en masse nyt og tilegner mig masser af praktisk erfaring med faget. Jeg har været elev hos Frisør Nadja Holst siden december 2019. Jeg brænder for frisørfaget og holder af den daglige kontakt med kunderne. Jeg tager gerne en god snak om stort og småt, hvis du er med på det. Uanset om du bare skal have trimmet spidserne, farvet udgroningen eller noget helt tredje, så står jeg klar til at hjælpe.

Ann

Jeg er ansat som frisørassistent hos Nadja Holst, og jeg har været udlært siden 2010. Jeg elsker mit fag, og jeg brænder for at kæle for alle detaljer. Jeg ønsker at give dig en god oplevelse, fra du kommer ind ad døren og til det endelige resultat. Jeg går højt op i, at du får et look, der passer til dig, og jeg tilbyder også at give den rette vejledning gennem hele behandlingen. Et af mine store ekspertiseområder er opsætning af hår til bryllup, konfirmation og andre store begivenheder.

Ann er pt. på barsel og forventes at vende tilbage til salonen til foråret.